DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Over Woonbeton 

Met woonbeton van beton ciré creëert Bruizt prachtige interieurs. Woonbeton is een schitterend product heeft als voordelen: watervast, slijtvast en naadloos. We kunnen vrijwel overal woonbeton op aanbrengen. Het is onder meer geschikt voor:

  • vloeren (ook met vloerverwarming) 
  • wanden 
  • badkamer 
  • eettafel
  • aanrechtbladen   

Vraag vrijblijvend een OFFERTE aan!

Door de sterke kleefkracht is beton ciré onder meer aan te brengen op houten-, cement-, gips-, en kunststof ondergronden. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag wordt het verweerd beton effect gemaakt. We kunnen het grof of juist glad aanbrengen afgestemd op jouw wens.

Na het uitharden en schuren wordt de woonbeton behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze laag beschermt de beton ciré en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is.

Woonbeton is uitermate geschikt voor vloeren, badkamers, tafelbladen, aanrechtbladen, wastafels en nog veel meer. Beton ciré heeft een warme uitstraling en is authentiek.

Door de natuurlijke, matte afwerking oogt woonbeton als verweerd beton dat goed te combineren is met zowel een modern interieur als een klassieke inrichting. 

Onderhoud woonbeton

Woonbeton kun je het beste reinigen met een lauw sopje met eco-afwasmiddel of groene zeep. Je kunt de oppervlakte eenvoudig afnemen met een doekje of met een swiffer. 

Het veelvuldig gebruik van chemische- of bijtende middelen kan de toplaag op den duur aantasten. Wel is het mogelijk weer een nieuwe toplaag aan te brengen. 

Wil je meer weten over woonbeton van Bruizt vul dan ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.