DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Wat is Beton Cire?  

Beton ciré is helemaal hip en trendy tegenwoordig. Maar wat is het precies, vraagt u zich misschien af?

Woontrend: beton ciré in uw interieur

Beton ciré, ook wel bekend als woonbeton of betonstuc, is een soort betonstuc dat uit Frankrijk is overgewaaid. Beton ciré is een decoratief beton voor vloeren, wanden, en zelfs voor meubels. Het combineert de unieke uitstraling van beton met comfort: beton ciré is makkelijk schoon te houden, en voelt warm aan. En omdat beton ciré ambachtelijk met de hand op de muur wordt aangebracht, creëer je hiermee prachtige wanden met een unieke betonlook.

Kleuren Beton Ciré

Beton ciré is in veel verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere woning en interieurstijl wel een passende kleur te vinden is. Van allerlei grijstinten, tot pistache en blauw. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van beton ciré. Zo heeft Bruizt bij familie Nielsen uit Amsterdam de muren in de woonkamer een prachtige betonlook met beton ciré gegeven. 

Enthousiast?

Bent u benieuwd of beton ciré ook in uw woning aangebracht kan worden? Of heeft u vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag! Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan!