DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Design Betonvloer van Beton Ciré

Je wilt graag een prachtig interieur en tegelijkertijd plezierig wonen? Dat kan met een design betonvloer van Beton Ciré. Beton Ciré is een decoratief beton waarmee de mooiste design betonvloeren gemaakt kunnen worden. En: vloeren van beton ciré zijn  sfeerverhogend, robuust en onderhoudsvriendelijk.

Beton ciré design betonvloer: supermooi en heel praktisch

Beton ciré combineert de unieke uitstraling van beton met comfort: beton ciré is waterdicht, makkelijk schoon te houden en oogt warm. En omdat beton ciré ambachtelijk met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Beton ciré is in tientallen verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere woning en interieurstijl wel een passende kleur te vinden is.

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van woonbeton. Is een design betonvloer misschien iets voor u? Wilt u een impressie wat Beton Ciré voor uw interieur kan doen? Kijk dan eens bij onze eerdere projecten. Zo heeft Bruizt bij familie Van Raamsdonk uit Rotterdam de vloer in de woonkamer en gang een prachtige betonlook met Beton Ciré gegeven.


Enthousiast?  Wilt u ook een design betonvloer van beton ciré in uw huis? Of heeft u vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag! Of vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan.