DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Prachtig: beton ciré in de badkamer

Je wilt graag een rustgevende badkamer waar je echt een moment voor jezelf hebt? Dan is beton ciré echt wat voor jou. Een beton ciré badkamer is gemaakt van een waterdichte, luxe decoratieve beton stuc die zowel op douchewanden als de vloer toepasbaar is. Waarom tegels in je badkamer als je de muren en vloeren ook een trendy betonlook kan geven?

Beton ciré in de badkamer: waterdicht, robuust en warm

Beton ciré heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tegelijkertijd een natuurlijk en warm product. Beton ciré is in veel verschillenden kleuren beschikbaar. En omdat beton ciré ambachtelijk met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee prachtige wanden en vloeren met een unieke betonlook.

En dankzij de compleet waterdichte afwerking is ceton ciré zeer geschikt om de wanden of vloeren in uw badkamer of keuken mee af te werken. Bovendien kan beton ciré in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop breekwerk en gedoe.

Dankzij de unieke samenstelling en afwerking is beton ciré supersterk. Door het eindproduct af te werken met een versterkende en beschermende toplaag is de vloer of wand tevens watervast. Optioneel kunnen wand of vloer worden afgewerkt met een epoxy laag voor een extra waterdichtheid.

Voor de vervaardiging van een beton ciré badkamer brengen we 2 dunne lagen beton ciré aan op de wand of vloer. Deze lagen worden afgewerkt met een sterke toplaag voor de watervastheid. Afhankelijk van de ruimte of belasting kunnen we de toplaag verzwaren. Zo kunnen we in het douchegedeelte tot wel 4 lagen topcoating aanbrengen om te garanderen dat het oppervlak waterdicht is.

LEESTIP: de 7 stappen van het aanbrengen van beton ciré

Wij raden het niet aan de beton ciré op plekken aan te brengen waar langere tijd water op blijft staan, zoals de vloer van de douche. Water en zeephoudende producten kunnen na verloop van tijd de toplaag aantasten. Mocht dit toch de wens zijn dan verzorgt Bruizt bij voorkeur de volledige plaatsing van een badkamer van A tot Z om de kwaliteit te waarborgen. We kunnen optioneel een epoxylaag over de vloer leggen voor een duurzame oplossing. 

Wil je persoonlijk advies? We komen we graag langs om je wensen te inventariseren en voor jouw badkamer het beste advies te geven. Stuur ons een mail een maak een afspraak met onze adviseur!   

Kijk voor een prijsindicatie van beton cire badkamers op onze prijslijst of vraag vrijblijvend een offerte aan!