DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonlook muur van beton ciré

De mooiste betonlook muren creeer je met beton ciré! Beton ciré is een decoratief beton voor vloeren, wanden, en zelfs voor meubels. Beton Ciré heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tegelijkertijd een natuurlijk en warm product. Beton ciré is in veel verschillenden kleuren beschikbaar. En omdat beton ciré ambachtelijk met de hand op de muur wordt aangebracht, creëer je hiermee prachtige muren met een unieke betonlook.

Betonlook muur in de badkamer?

Beton ciré staat natuurlijk prachtig om de vloer en de muur in de woonkamer een betonlook te geven. Maar wat dacht je van betonlook muren in de badkamer of keuken? Dankzij de compleet waterdichte afwerking is beton ciré zeer geschikt om de muur of vloer in de badkamer of keuken mee af te werken. Bovendien kan beton ciré in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop breekwerk en gedoe.

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van woonbeton. Wilt je een impressie wat beton ciré voor jou interieur kan doen? Kijk dan eens bij onze eerdere projecten. Zo heeft Bruizt bij familie Nielsen uit Amsterdam de muren in de woonkamer een prachtige betonlook met beton ciré gegeven.

Enthousiast?

Wil je ook wel muren met betonlook in jouw huis? Of heb je vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan.