DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonvloer badkamer

Je wilt graag een rustgevende badkamer waar je echt een moment voor jezelf hebt! Bruizt creëert prachtige badkamers met een design of hamam uitstraling! 

Een betonvloer badkamer is gemaakt van waterdichte, luxe decoratieve beton die zowel in de douchewanden als op badkamermeubels toepasbaar is.

Dankzij de unieke samenstelling en afwerking is de betonvloer badkamer supersterk. Door het eindproduct af te werken met een versterkende en beschermende toplaag is de vloer of wand tevens watervast. Optioneel kan de wand of vloer worden afgewerkt met een epoxy laag voor een extra waterdichtheid.

De voordelen van badkamer betonvloeren zijn: naadloos, water- en slijtvast en hygiënisch


Door de extreme kleefkracht is beton ciré onder meer op hout, ijzer en zelfs op kunststof te plaatsen. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. We kunnen het grof of juist glad aanbrengen en eventueel afmessen met een Venetiaanse stucspaan, afhankelijk van jouw wensen.

Na het uitharden en schuren wordt de woonbeton behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze coating laag beschermt de beton ciré en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is.

Het eindresultaat is een schitterende badkamer betonvloer waar je jarenlang van kunt genieten.

Ons product is ook geschikt voor badkamervloeren. Wij raden het niet aan de beton cire op plekken aan te brengen waar langere tijd water op blijft staan, zoals de vloer van een natte cel. Water en zeephoudende producten kunnen na verloop van tijd de afwerklag aantasten. Mocht dit toch de wens zijn dan verzorgt Bruizt bij voorkeur de volledige plaatsing van een badkamer van A tot Z om de kwaliteit te waarborgen. 

Voor een optimale bescherming van de onderlaag biedt Bruizt als dienst aan om vooraf kimband te plaatsen en als afwerking siliconenkit aan te brengen langs de naden. 

Kijk voor een prijsindicatie van badkamer betonvloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan!