DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonvloer Rotterdam

Bruizt creëert moderne design interieurs met woonbeton. Ons beton kan vrijwel in elke ruimte worden verwerkt en op elke oppervlak worden aangebracht. Woonbeton is geschikt voor onder meer vloeren, badkamers en keukenwanden.

Voordelen van betonnen vloeren in Rotterdam:

  • onderhoudsarm

  • duurzaam

  • hygiënisch

  • geschikt voor vloerverwarming

Bruizt vervaardigd de betonvloer voor in de woning op basis van beton ciré. Het is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstraling van Beton zonder de nadelen van echt beton zoals bijvoorbeeld scheurvorming. Een betonnen vloer Rotterdam zijn zeer hard, enorm slijtvast, duurzaam, dun, uitermate geschikt voor vloerverwarming en door het ontbreken van vuil aantrekkende voegen en overgangen erg makkelijk in onderhoud.

De technieken die Bruizt gebruikt voor de vervaardiging van een betonvloer in Rotterdam biedt een breed scala aan designs. Van ingetogen en rustig tot levendig en stoer.

Bent je op zoek naar bijvoorbeeld een vloer die qua kleur een rustig beeld geeft of juist een robuuste industriële uitstraling wij kunnen het allemaal op maat maken!

Onze producten combineren gebruiksgemak met schoonheid, in iedere ruimte van woning tot bedrijf. Door het ontbreken van voegen wordt de vloer als het ware een volledig onderdeel van het gebouw. Hierdoor ontstaat bijna vanzelfsprekend een basis voor het overige interieur.

Woonbeton in Rotterdam kan bij renovatie meestal zonder sloopwerk in korte tijd worden gerealiseerd en zijn leverbaar in iedere wenselijke kleur.

Een betonnen vloer in Rotterdam brengen wij in 5 stappen aan:

  1. hechtprimer 

  2. eerste beton ciré laag

  3. tweede beton ciré laag

  4. PU coating 

  5. toplaag  

Wil je meer te weten over woonbeton in Rotterdam vul dan ons contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.