DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

BRUIZT BETON BLOG

Bij Bruizt zijn we gék op beton! We maken natuurlijk zelf elke dag betonnen vloeren, betonnen muren, betonnen lampen, betonnen tafels, betonnen.... alles. En al dat moois en nóg meer willen we graag met jou delen via het Bruizt beton blog!


06.03.2017

Zó mooi: donkere, hoogglans beton ciré vloer

betoncire-vloer-grof-hoogglans-designbeton.jpgIn het Deense plaatsje Vedbaek, net ten noorden van Kopenhagen, hebben de bewoners van dit prachtige huis gekozen voor een vloer van beton ciré. En wat voor een!

Voor deze vloer is een donkere tint beton ciré gebruikt (waarschijnlijk kleur 108 Sinful Clay), wat een prachtig contrast geeft met de strakke witte muren. Het beton ciré is grof aangebracht met een Venetiaanse stucspaan, waardoor een prachtige grove structuur is ontstaan. En de vloer is afgewerkt met een hoogglans epoxy laklaag. [Meer weten…]

Admin - 08:29 @

02.03.2017

Betonnen tafels in de maak

betonnen-tafel-maken-bruizt2.jpgWij zijn achter de schermen druk bezig om de tafels voor Restaurant Marx in Amersfoort af te krijgen! Alle frames zijn klaar, en de laatste hand wordt nu aan de tafelbladen gelegd. Ieder betonnen tafelblad wordt met de hand afgewerkt met beton ciré, zodat een knetterhard en supermooi tafelblad ontstaat. Wel zo handig voor in een restaurant. Ook iets voor jou thuis…? Meer informatie over onze betonnen tafels vind je op http://bruizt.nl/LAMPEN-EN-TAFELS/betonnen-tafel/.

Admin - 16:12 @

Betonnen lampen van Bruizt

beton-lampen-collectie-bruizt.jpgLampen van beton zijn enorm hip tegenwoordig. En bij Bruizt hebben we onze eigen collectie betonlampen. En daar zijn we maar wat trots op! We hebben 5 modellen hangende betonlampen, en 1 prachtige staande lamp van beton.

En dat design niet duur hoeft te zijn, bewijzen we met onze collectie. [Meer weten…]

Admin - 15:50 @

09.02.2017

Workshop Beton Ciré

workshop-beton-cire-aanbrengen-woonbeton-bruizt.jpgWilt u leren om een prachtige vloer of muur van Beton Ciré te maken? Volg dan een workshop Beton Ciré van Bruizt!
Beton Ciré is helemaal hot en je ziet het steeds meer terug in het interieur. Van badkamer vloer, tot wanden in de woonkamer: betonlook kan overal.

Beton Ciré is een gebruiksvriendelijk product en het aanbrengen van ervan is geen hogere wiskunde, maar vraagt wel enige oefening. Volg een Beton Ciré workshop van Bruizt en ervaar zelf wat een fantastisch materiaal Beton Ciré is. [Meer weten…]

Admin - 20:07 @