DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Design betonvloer

Met een design beton vloer van Bruizt creëer je eenheid en rust in elke woonruimte. De harmonieuze betondesign uitstraling is een verrijking voor je woonkamer, badkamer, keuken of bedrijfsruimte. Bruizt denkt graag met je mee om de ruimte te laten aansluiten op het gebruik, je wensen en de gewenste uitstraling.

De voordelen van design betonvloeren zijn: waterafstotend, slijtvast en naadloos.

Nieuwsgierig? Kijk ook voor de mogelijkheden van betonvloer design neem dan contact met ons op via email of het contactformulier.

Om de kwaliteit te optimaleren wordt een betonvloer design opgebouwd uit 7 lagen die zorgvuldig worden opgebouwd. 

Meestal is het noodzakelijk de ondervloer vooraf te egaliseren. Bruizt gebruikt een flexibele egalisatie van hoge kwaliteit die op bijna iedere ondervloer kan worden aangebracht. Een kwalitatieve ondervloer is de basis voor een goede afwerking en geeft het beste eindresultaat.

De dunne betonlagen die wij ambachtelijk aanbrengen voor design betonvloeren zijn sterk en hebben een hoge puntbelasting. We brengen de betonlagen aan met een speciale stuctroffel om de natuurlijke structuren van het beton weer te geven.

Na het aanbrengen van de betonlagen in de betonvloer design brengen wij een sterke toplaag aan voor een ultieme bescherming. Deze toplaag maakt de betonvloer sterk en waterafstotend. 

Een design betonvloer is geheel naadloos en verbindt op die manier alle ruimtes aan elkaar.

Kijk voor een prijsindicatie van onze design betonvloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan!